27/11/11

Σήμερα το σπίτι μοσχοβόλαγε φρέσκο βούτυρο και βανίλια. Η Αλεξάνδρα έφτιαξε "γκρανόλα" και μπισκότα "butterscotch". Η γκρανόλα της Aλεξάνδρας έχει νιφάδες από βρώμη, αμύγδαλα Γρεβενών, φουντούκια, σουλτανίνα Κορίνθου, μαύρη σταφίδα Κορίνθου, cranberries, μέλι Αρκαδίας από έλατα.
Η γκρανόλα είναι νόστιμη, θρεπτική και παρέχει ενέργεια στο πρωϊνό γεύμα. Πασπαλίζει το γιαούρτι, τις φρουτοσαλάτες, το γάλα και τις κομπόστες . Είναι τόσο προκλητική που μπορεί ο καθένας μας να γεμίσει τις φούχτες του με γκρανόλα και να την καταβροχθίσει στο άψε-σβήσε, όπως ακριβώς έκαναν οι ρωσίδες πριγκίπισες με τη μαύρη σταφίδα τα χειμωνιάτικα πρωϊνά.
Τα "butterscotch" της Αλεξάνδρας τα ζητούν όλοι  ανεξαιρέτως για να τα δωρίσουν σε μεγάλα και μικρά παιδιά. Είναι υπέροχα, στρουμπουλά, αρωματικά, γευστικά και προσφέρονται σε εκπληκτική συσκευασία από τα χεράκια της .
Όσοι πιστοί προσέλθετε .... και γρήγορα...  πριν αλλάξουν τα κέφια της Αλεξάνδρας.

1 σχόλιο:

  1. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΡΛΙΑ ,ΤΡΕΛΑ, ΟΝΕΙΡΕΜΈΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ,ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, Η ΓΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΣΑ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΛΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΜΑΣ.ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΛΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή